építés, pakolás, takarítás, rohanás...

Holnap délután fél ötkor készen kell lennünk mindennel...
A tegnapi és a mai nap végig munkával telt. Szerdán kicsomagoltunk minden kelléket, a posztamenseket, az üvegvitrineket, a tablókat, a dekorációt stb. Berendeztük a termet, három tervből csináltunk a helyszínen egy negyediket, amiből mára lett egy ötödik, ez tűnik a véglegesnek verziónak.

Hétfő óta szakadatlanul velünk van és mindenben segít Ramóna a pécsi szangából, Horváth Anna pedig ma érkezett Szegedre, aki ugye a leginkább szakavatott a kiállítás előkészületében. A Megnyitót követő programokat Anna előadása nyitja, szombaton este 17 órától a Mandaláktól a sztúpákig címmel.
A mai napon tehát átrendeztük a helyszínt és kicsomagoltuk az összes szobrot! Fantasztikus volt, igyekeztünk megörökíteni minden apró mozzanatot fényképen, majd kiderül mennyire sikerült... Közben folyamatosan érkeztek a Múzeumba olyan látogatók, akik a második emeltei kiállításra jöttek és ahova felérve pont a kiállításunk előkészületeibe botlanak. Sokan érdeklődtek, volt aki egészen közelről megnézte a szobrokat. Nagy felfordulást keltünk az intézményben az biztos. Az ott dolgozók is várják már nagyon a kiállítást, igazán kedvesek és segítőkészek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Copyright © Szeged - Gyémánt Út Meditációs Központ